Toimitusehdot

Toimitusehdot

 1. Tuotteilla on 14 päivän palautus- ja vaihtooikeus, mutta tämä ei koske koske kaiverrettuja tuotteita. Kultaseppä Ranta noudattaa Kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Käyttämätön tuote voidaan PALAUTTAA TAI VAIHTAA (esim. väärän kokoinen sormus oikean kokoiseen) ILMAN KULUJA 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta kauppiaan antamaan osoitteeseen. Mikäli haluat palauttaa TAI vaihtaa tilauksesi, sinun tulee hakea pakettisi postista ja palauttaa se osoiteeseen: Kultaseppä Ranta-Sormusten Herra / Hämeenkatu 20 / 05800 Hyvinkää. MAINITSE PALAUTUKSEN YHTEYDESSÄ ASIAKASPALAUTUKSEN SOPIMUSNUMERO 643629. Tällöin et maksa palauttamisesta mitään, ja me hyvitämme ostosumman sinulle heti, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Tuotetta palautettaessa kauppasumma palautetaan täysimääräisenä ja palautuskulut maksaa kauppias. Peruuttamisaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita ja myyntikelpoisia tuotepakkauksia. Jos haluat vaihtaa väärän kokoisen sormuksen oikeaan kokoon, laita uusi kokotoive selkeästi palautettavien sormusten mukaan. Jos ole epävarma uuden koon suhteen, autamme mielellämme puhelimitse, joten ole rohkeasti yhteydessä.
 2. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.
 3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Kultaseppä Ranta Oy:n asiakaspalveluun, joko sähköpostitse asiakaspalvelu@kultasepparanta.fi tai puhelimitse (019) 451 311 (ma-pe klo 9 - 18)
 4. Kultaseppä Ranta Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Kultaseppä Ranta Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta kaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Toimitustavat ja -ajat

Tuotteiden toimitus tapahtuu Matkahuollon tai postin kautta. Toimitusaika on varastotuotteissa 1-5 arkipäivää. Mikäli tuotetta ei ole meillä tilaushetkellä varastossa, toimitusaika on 5-10 päivää. Erikoistilauksena tehtävät tuotteet toimitetaan tuotekuvauksessa ilmoitetussa aikataulussa.

 

 • Toimitamme lähetykset postitse kirjattuna- tai pikakirjeenä. Alle 50 euron tilauksissa toimituskulut 8,5 euroa ja yli 50 euron tilaukset ilmaiseksi.
 • Myös muut toimitustavat mahdollisia sopimuksen mukaan.


Maksutavat

 

 • Nordean verkkopankkimaksu
 • Osuuspankin verkkopankkimaksu
 • Sampo Pankin verkkopankkimaksu
 • Tapiolan verkkopankkimaksu
 • Säästöpankin / Paikallisosuuspankin / Aktian / Nooan verkkopankkimaksu
 • Handelsbankenin verkkopankkimaksu
 • Ålandsbankenin verkkopankkimaksu
 • S-Pankin verkkopankkimaksu
 • Luottokorttimaksut: Visa, Visa Electron ja MasterCard.

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kultaseppä Ranta toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja
lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen
Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on
myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

 

Verkkopankit
 

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Suomen Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Klarna Tilillä tai Klarna Laskulla

Klarnan Tilin ehdot
Klarnan Laskuehdot